Your search results

C-Bay Deluxe apartments

ƒ 675,000
C-bay deluxe Apartments Willemstad, ,
add to favorites
403
For Sale

Op een ruime kavel met uitzicht over het Spaanse water bevinden de 2 luxe appartementencomplexen zich op 1 van de laatste beschikbare populaire plekken van Jan Thiel. De kavels in deze wijk staan garant voor kwaliteit en staan bekend als een absolute A-1 locatie op Curaçao. Via een lange oprijlaan met palmbomen, grenzend aan de Caracasbaaiweg komt u bij de complexen. U woont dus centraal aan de bekende Caracasbaaiweg, maar ondervind geen enkele geluidshinder. Daarnaast liggen de appartementen hoog verscholen, zodat uw privacy gewaarborgd is. Deze, onder architectuur gebouwde, luxe appartementencomplexen zijn uniek op het eiland. De belangrijkste leefvertrekken zoals de keuken, woonkamer en master bedroom hebben allen direct zicht op de porch, het Spaanse water en de Tafelberg. Door de eettafel op de porch te plaatsen creëert men een harmonieus geheel van de belangrijkste woonvertrekken van het appartement. De gebruikte materialen voor de kozijnen en vloeren zijn van topkwaliteit. Ieder appartement heeft een totale woonoppervlakte van 145m2.

Via de voordeur, welke zich aan de zijkant van het complex bevindt, komt men in de entree hal. Aan de rechterzijde van de entree hal bevindt zich het ruime washok en gastentoilet. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 ruime slaapkamers met een riante badkamer. Aan de voorzijde (met uitzicht op de Tafelberg & het Spaanse water) bevinden zich de keuken, ruime woonkamer en master bedroom. Bij binnenkomst krijgt u direct het juiste rijke ruime gevoel.

Master Bedroom

De ruime master bedroom heeft een eigen badkamer en walk inn closet. Bij het bouwen van de complexen is nadrukkelijk rekening gehouden met de altijd aanwezige passaat wind. De belangrijkste leefruimten zijn verzekerd van deze verkoelende bries.

Badkamers

Alle badkamers zijn geheel op maat gemaakt en voorzien van een zwevend toilet. Zowel de kranen als wastafels zijn van Europees topdesign.

Keuken

De hoogglans witte keuken is geheel op maat gemaakt en speciaal ontworpen voor dit project. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en een combi oven. Luxe industriële kranen, keramische spoelbakken en een heuse Amerikaanse koelkast met icemaker maken het geheel compleet.

De Woonkamer

De woonkamer loopt over in de porch, welke is voorzien van mooie schuifdeuren. Overdag bij het openen van de deuren krijgt het geheel een uniek, open effect en wordt het adembenemende uitzicht op de tropische tuin, zwembad en de jachthaven zichtbaar.

Gebruikte materialen

De gebruikte materialen zijn met zorg en specifiek voor de appartementen uitgekozen. Door het gehele appartement wordt een Italiaanse “hout look” tegelvloer gelegd zoals is terug te zien op de foto’s in deze brochure. Alle buiten gevels worden geschilderd in de kleur wit (ral kleur 90/10). Voor de binnen wanden word er naast de kleur wit ook een speciaal voor deze woning ontwikkelde zandkleurige verf gebruikt.

Ramen en openslaande deuren zijn uitgevoerd in hardhout en worden voorzien van een beschermende lak.

Alle binnendeuren worden voorzien van degelijk hang en sluitwerk, ingevoerd vanuit Nederland.

Entree

– Voordeur in hardhout, geschilderd en voorzien van gecertificeerde meerpunts veiligheidssloten.

– Buitenlamp.

– Intercom en bedieningspaneel elektrische poort.

– Alarm bedieningspaneel

Woonkamer

– “hout look” tegelvloer.

– Plafonds voorzien van inbouwspots met dimmers en de aansluiting ten behoeve van plafond ventilatoren.

– TV aansluiting

– Telefoonaansluiting

– Strategische stroompunten

– Hardhouten openslaande deuren met raam.

Slaapkamers (2 stuks)

– In kleur meegeschilderde houten inbouwkasten.

– “hout look” tegelvloer.

– TV aansluiting.

– Stroomaansluiting

Badkamers (2 stuks).

– Zwevend toilet

– Doucheruimte, volledig betegeld met breukstenen tegels.

– Zeep & shampoo koof.

– Betonnen wastafels met waskommen.

Address: C-bay deluxe Apartments Willemstad
Area:
State/County:
Country: Netherlands Antilles
Property Id : 18396
Price: ƒ 675,000

Compare properties

Similar Listings

For Sale

Appartement te Brakkeput Abou

ƒ 385,000
Apartment complex
Apartment complex
admin
For Sale

Centraal Gelegen Duplex Woning

ƒ 315,000
Duplex
Duplex
admin
For Sale

Caribbean Beach Resort

ƒ 530,000
Bungalow
Bungalow
admin